Willems Keukens heeft al meer dan 45 jaar een goede en betrouwbare naam in keukens en badkamers! In 1969 opgericht als Handelsonderneming in keukens, sanitair en centrale verwarmingsonderdelen. In 1972 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en inmiddels door de 2e generatie voortgezet met als speerpunten keukens, badkamers, schuifdeuren, kastinterieurs en meubelen op maat.

Willems Keukens is een bekende naam en staat voor kwaliteit, betaalbaarheid, service en een perfecte montage. Als echte speciaalzaak met meer dan 45 jaar kennis en ervaring bieden wij u de groots mogelijke meerwaarde binnen uw budget. In keukenbeleving, in kookplezier en in meerwaarde aan uw woning! Kent u een keukenspeciaalzaak die het aandurft om maar liefst 25 jaar fabtrieksgarantie te geven op alle scharnieren, laden, korven en uittrekelementen? Wij wel!

Met een eigen montageteam verzorgen wij niet alleen vakkundig de installatie van uw nieuwe keuken en/of badkamer maar nemen u ook graag alle andere werkzaamheden (zoals hak- en breekwerk, verleggen van leidingen, stukadoren, wand- en vloertegelwerk en zelfs schilderwerk uit handen. Ontzorgen noemen wij dat: u het genot, wij de zorg!

Jarenlange ervaring, passie voor keukens en daarbij alle denkbare bijkomende disciplines/werkzaamheden onder een dak zijn de sterke punten van ons bedrijf!

Let op ons adres want onze toonzaal is uitsluitend gevestigd op de Weth. van Caldenborghlaan 86 (wijk Scharn) in Maastricht!


Jos Willems       

Willems Keukens Maastricht