Privacy Statement voor service op maat!

We bieden onze klanten graag snelle informatie, kwaliteit en service op maat, maar dit kan alleen maar als we meer weten over onze klanten. Daarom verzamelen wij bij ons "intake gesprek" zoveel mogelijk ter zake doende persoonlijke gegevens van onze aspirant klanten (naam, huidige adres, woonplaats, afleveradres en woonplaats, vaste en mobiele telefoonnummers en e-mailadres). Deze persoonlijke gegevens en andere info blijft natuurlijk tussen ons en onze klant. Gegevens van onze klanten worden niet openbaar gemaakt, zijn niet in te zien door derden en worden niet verstuurd naar derden voor commerciële doeleinden.

Wij nemen de privacy van onze klanten serieus en dat moet ook. De gegevens die u aan ons verstrekt komen beveiligd bij ons binnen en worden veilig bewaard en via een beveiligde verbinding op het net ingezet. Dagelijks laten we een viruscheck uitvoeren om er zoveel mogelijk voor te zorgen dat onze beveiligde verbinding alsook onze internetsite virusvrij is en blijft. Ondanks al onze inspanningen kunnen wij echter een geheel virusvrije internetsite niet garanderen.

Als klanten met ons communiceren (bellen of mailen) over een offerte, bestelling en/of serviceaanvraag noteren wij uw op- en/of opmerkingen in ons offerte- of ordersysteem. Dit systeem is uitsluitend toegankelijk voor de verkoop- en servicemedewerkers van ons bedrijf en niet voor andere medewerkers van ons bedrijf of derden. Ook verwerken we uw klachten en tips zodat we onze service nog beter kunnen maken.

Helaas betaalt niet iedereen zijn factuur. Om dit te voorkomen gebruiken we gegevens om fraude te voorkomen en (indien onverhoopt nodig) ook door te sturen naar een Incassobureau of Rechtsbijstand/CbW juridische afdeling.

Na montage/oplevering van uw nieuwe keuken, badkamer, schuifdeurkasten en/of maatinterieurs maken wij foto's van het eindresultaat die wij inzetten voor social media en/of onze internetsite. Om uw privacy ook hierin te waarborgen worden bij de geplaatste foto's geen naam en adres genoemd.

Enkele keren per jaar organiseren wij een evenement zoals bijvoorbeeld een Koopzondag met NEFF Kook Demo. De door ons bekende klantgegevens worden hierbij dan ingezet om deze Koopzondag onder uw aandacht te brengen zodat u zich hiervoor kunt aanmelden. Na afloop van het evenement kunnen wij ervoor kiezen om uw gegevens te gebruiken voor het versturen van een enquête waarin we u vragen stellen over uw ervaring gedurende het evenement. Het kan immers altijd beter.