Een goed advies begint met goed naar u te luisteren! We vinden ons zelf dan ook meer adviseur als verkoper. Indien mogelijk starten we dan ook het liefst bij u thuis met het opnemen van de juiste maten en het beoordelen van de ruimte. Waar zitten ramen en deuren, hoe is de lichtinval, wat zijn de mogelijkheden (en proberen ook even samen "out off the box" te denken), wat komt er op u af qua werkzaamheden naast de keuken- en/of badkamerinstallatie? Voordeel van deze werkwijze: we beginnen dan meteen met de juiste gegevens en dat bespaart ons en u aanpassingen achteraf.

Vervolgens kiezen we samen in onze toonzaal de materialen uit. Welke stijl keuken, welk soort front, welk werkblad en welke apparatuur wilt u het liefst? Uw wensen worden vertaald naar een 3-D keukenontwerp in kleur en een gespecificeerde offerte. Onze offerte is altijd transparant en vermeld meteen een scherpe eindprijs! Dus geen gedoe met "kortingen" achteraf maar meteen weten waar u aan toe bent! Zo doen we dit al meer dan 45 jaar en deze openheid en transparantie wordt nog steeds door onze klanten gewaardeerd.

Willems Keukens staat voor passie, ervaring, kwaliteit, duurzaamheid en vooral functionaliteit.

Daarom werken wij sinds jaar en dag met uitsluitend de beste materialen en merken. Voor iedere smaak en voor vrijwel ieder budget kunnen wij een kwalitatief hoogstaande keuken leveren. Wij bieden u een enorme keuze in kunststof/laser fronten (mat of hoogglans), mat en hoogglans lakfronten en houten fronten. Met greep of in diverse greeploze varianten. Rompen (met mdf afgewerkt) en legplanken altijd 19 mm dik! En zonder meerprijs de binnenzijde van uw kasten in kleur!

Kwaliteit staat bij ons al meer dan 45 jaar hoog in het vaandel. Zo geven wij maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie op onze keukendelen en maar liefst 25 jaar fabrieksgarantie op alle BLUM hang- en sluitwerk, geleiders en korven! Waar vindt u zo een uitgebreide en lange garantie bij een keukenmerk dat daarnaast milieuvriendelijk produceert en ook nog eens met 5 ISO certificaten is onderscheiden?

Naast dit alles zijn wij van af het begin lid van het CbW en mogen ons dan ook met trots "Erkende Keuken Speciaalzaak" noemen. Het CbW heeft onze Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden goedgekeurd waardoor er voor u als klant geen "addertjes onder het gras" meer zitten en u met een veilig gevoel zaken kunt doen. Daarnaast staat het CbW garant voor de financiële afwikkeling en geeft u zwart op wit meer garantie en zekerheid. Door Erkende Keuken Speciaalzaak te worden met CbW garantie geven wij onze klanten de geruststelling en zekerheid met een betrouwbaar en financieel gezond bedrijf zaken te doen! Voor ons een must, voor u een fijn gevoel van zekerheid.