Privacy Statement voor service op maat!

We bieden onze klanten graag snelle informatie, kwaliteit en service op maat, maar dit kan alleen maar als we meer weten over onze klanten. Daarom verzamelen wij bij ons "intake gesprek" zoveel mogelijk ter zake doende persoonlijke gegevens van onze aspirant klanten (naam, huidige adres, woonplaats, afleveradres en woonplaats, vaste en mobiele telefoonnummers en e-mailadres). Deze persoonlijke gegevens en andere info blijft natuurlijk tussen ons en onze klant. Gegevens van onze klanten worden niet openbaar gemaakt, zijn niet in te zien door derden en worden niet verstuurd naar derden voor commerciële doeleinden.

Wij nemen de privacy van onze klanten serieus en dat moet ook. De gegevens die u aan ons verstrekt komen beveiligd bij ons binnen en worden veilig bewaard en via een beveiligde verbinding op het net ingezet. Dagelijks laten we een viruscheck uitvoeren om er zoveel mogelijk voor te zorgen dat onze beveiligde verbinding alsook onze internetsite virusvrij is en blijft. Ondanks al onze inspanningen kunnen wij echter een geheel virusvrije internetsite niet garanderen.

Als klanten met ons communiceren (bellen of mailen) over een offerte, bestelling en/of serviceaanvraag noteren wij uw op- en/of opmerkingen in ons offerte- of ordersysteem. Dit systeem is uitsluitend toegankelijk voor de verkoop- en servicemedewerkers van ons bedrijf en niet voor andere medewerkers van ons bedrijf of derden. Ook verwerken we uw klachten en tips zodat we onze service nog beter kunnen maken.

Helaas betaalt niet iedereen zijn factuur. Om dit te voorkomen gebruiken we gegevens om fraude te voorkomen en (indien onverhoopt nodig) ook door te sturen naar een Incassobureau of Rechtsbijstand/CbW juridische afdeling.

Na montage/oplevering van uw nieuwe keuken, badkamer, schuifdeurkasten en/of maatinterieurs maken wij foto's van het eindresultaat die wij inzetten voor social media en/of onze internetsite. Om uw privacy ook hierin te waarborgen worden bij de geplaatste foto's geen naam en adres genoemd.

Enkele keren per jaar organiseren wij een evenement zoals bijvoorbeeld een Koopzondag met NEFF Kook Demo. De door ons bekende klantgegevens worden hierbij dan ingezet om deze Koopzondag onder uw aandacht te brengen zodat u zich hiervoor kunt aanmelden. Na afloop van het evenement kunnen wij ervoor kiezen om uw gegevens te gebruiken voor het versturen van een enquête waarin we u vragen stellen over uw ervaring gedurende het evenement. Het kan immers altijd beter.

Een goed advies begint met goed naar u te luisteren! We vinden ons zelf dan ook meer adviseur als verkoper. Indien mogelijk starten we dan ook het liefst bij u thuis met het opnemen van de juiste maten en het beoordelen van de ruimte. Waar zitten ramen en deuren, hoe is de lichtinval, wat zijn de mogelijkheden (en proberen ook even samen "out off the box" te denken), wat komt er op u af qua werkzaamheden naast de keuken- en/of badkamerinstallatie? Voordeel van deze werkwijze: we beginnen dan meteen met de juiste gegevens en dat bespaart ons en u aanpassingen achteraf.

Vervolgens kiezen we samen in onze toonzaal de materialen uit. Welke stijl keuken, welk soort front, welk werkblad en welke apparatuur wilt u het liefst? Uw wensen worden vertaald naar een 3-D keukenontwerp in kleur en een gespecificeerde offerte. Onze offerte is altijd transparant en vermeld meteen een scherpe eindprijs! Dus geen gedoe met "kortingen" achteraf maar meteen weten waar u aan toe bent! Zo doen we dit al meer dan 45 jaar en deze openheid en transparantie wordt nog steeds door onze klanten gewaardeerd.

Willems Keukens staat voor passie, ervaring, kwaliteit, duurzaamheid en vooral functionaliteit.

Daarom werken wij sinds jaar en dag met uitsluitend de beste materialen en merken. Voor iedere smaak en voor vrijwel ieder budget kunnen wij een kwalitatief hoogstaande keuken leveren. Wij bieden u een enorme keuze in kunststof/laser fronten (mat of hoogglans), mat en hoogglans lakfronten en houten fronten. Met greep of in diverse greeploze varianten. Rompen (met mdf afgewerkt) en legplanken altijd 19 mm dik! En zonder meerprijs de binnenzijde van uw kasten in kleur!

Kwaliteit staat bij ons al meer dan 45 jaar hoog in het vaandel. Zo geven wij maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie op onze keukendelen en maar liefst 25 jaar fabrieksgarantie op alle BLUM hang- en sluitwerk, geleiders en korven! Waar vindt u zo een uitgebreide en lange garantie bij een keukenmerk dat daarnaast milieuvriendelijk produceert en ook nog eens met 5 ISO certificaten is onderscheiden?

Naast dit alles zijn wij van af het begin lid van het CbW en mogen ons dan ook met trots "Erkende Keuken Speciaalzaak" noemen. Het CbW heeft onze Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden goedgekeurd waardoor er voor u als klant geen "addertjes onder het gras" meer zitten en u met een veilig gevoel zaken kunt doen. Daarnaast staat het CbW garant voor de financiële afwikkeling en geeft u zwart op wit meer garantie en zekerheid. Door Erkende Keuken Speciaalzaak te worden met CbW garantie geven wij onze klanten de geruststelling en zekerheid met een betrouwbaar en financieel gezond bedrijf zaken te doen! Voor ons een must, voor u een fijn gevoel van zekerheid.

Laat het monteren en installeren van uw keuken en/of badkamer over aan de specialist!
Wij hebben een eigen montageteam dat naast de montage van uw nieuwe keuken of installatie van uw nieuwe badkamer ook alle andere voorkomende werkzaamheden kan uitvoeren. Naast hak- en breekwerk, verleggen van leidingen, stukwerk, tegelwerk aan vloeren en wanden maken wij ook verlaagde plafonds en nemen wij u tevens het eventuele schilderwerk uit handen.
Ook voor het maken van een uitbouw of andere kleine verbouwingen draaien wij onze handen niet om. Ons "Dream Team" bestaat uit louter specialisten die perfect werk afleveren en gemaakte afspraken nakomen binnen de daarvoor opgestelde planning.
En u doet slecht met 1 partij zaken: wel zo overzichtelijk en handig!