• VTEM Image Show

                          Willems Keukens

                                 Al meer dan 45 jaar een goede en betrouwbare naam in Zuid Limburg
 • VTEM Image Show

                          Keukens

                                 Functioneel en uitnodigende keukens in alle stijlen, veeleisend en individueel.
 • VTEM Image Show

                          Badkamers

                                 Gedurfde creaties met decoratieve kracht in alle denkbare materialen en kleuren.
 • VTEM Image Show

                          Schuifdeuren

                                 Schuifdeuren en Stijldeuren van modern tot klassiek op maat gemaakt.
 • VTEM Image Show

                          Kastinterieurs

                                 Opbergen kan nu in stijl een mooie en efficiente benutting van de ruimte.
 • VTEM Image Show

                          Meubelen

                                 Unieke en functionele meubels met een esthetische meerwaarde voor elke ruimte.

Willems Keukens heeft al meer dan 45 jaar een goede en betrouwbare naam in keukens en badkamers. Vertrouwd, bekend en gevestigd in een van de mooiste winkelpanden van Maastricht met parkeergelegenheid voor de deur: op de Weth. van Caldenborghlaan 86 (wijk Scharn) in Maastricht ! Als echte speciaalzaak met meer dan 45 jaar kennis, passie en ervaring bieden wij u de groots mogelijke meerwaarde binnen uw budget!

Niet alleen in keukenbeleving, in kookplezier maar uiteindelijk ook in meerwaarde aan uw woning!

Kent u een keukenmerk dat het aandurft maar liefst 25 jaar fabrieksgarantie te geven op scharnieren, laden, korven en uittrekelementen?
Wij wel: het is namelijk onze standaard en.... het is uniek in Zuid Limburg!

Van generatie op generatie staat onze naam voor kwaliteit, duurzaamheid, een goede service en montage en het nakomen van afspraken.
We vergelijken ons niet met God of citeren "one-liners" van bekende auteurs om ons verhaal enige kracht bij te zetten.
We hebben ons eigen degelijke verhaal over de kwaliteit van ons product en bedrijf. We hoeven geen ander bedrijf zwart te maken om u als klant over de streep te trekken.
Als je dat moet doen heb je schijnbaar niets van meerwaarde te vertellen over je eigen bedrijf, werkwijze en product. In onze ogen altijd een zwaktebod!
We blijven liever gewoon. Gewoon goed. Met beide beentjes op de grond. En ten alle tijde bereidt om net dat stapje meer te doen voor onze klant.
Gewoon een goed advies geven en openheid van zaken. Gewoon direct een goede netto prijs op tafel leggen zonder vage kortingsacties of ongeloofwaardige hoge afrondingen als u "vandaag meteen wil beslissen".
Helaas een "verkoopmethode" die veel van onze "collega's" hanteren. Adverteren doen we bijna niet: dat doen onze tevreden klanten wel voor ons.
En daardoor bestaan we ook nog steeds (al meer dan 45 jaar) en hebben inmiddels een bekende, degelijke en betrouwbare naam opgebouwd.
Het doet ons dan ook deugd dat wij ook de nieuwe generatie van onze bestaande klanten wederom tot onze nieuwe klantenkring mogen rekenen.
De goede ervaring, de mond tot mond reclame van die tevreden klanten en hun enthousiasme is voor die nieuwe generatie reden om ook weer met ons in zee te gaan.
Een betere en eerlijkere reclame is er volgens ons niet en we hopen dan ook dat wij ook u binnenkort tot onze grote tevreden klantenkring mogen rekenen!.

Laat u in onze toonzaal (of via deze website, onze Facebook pagina of Youtube) informeren en inspireren! U bent altijd van harte welkom in onze nieuwe toonzaal voor een vrijblijvend advies en kennismaking!

Jos Willems en team